We maken kennis

Een architect voor het hele traject

Ons PLAN werken we af van a tot z. Van adviseren tot zorgen wegnemen. Het PLAN waarmee jij bij ons komt aankloppen - nieuwbouw of verbouwing -  heeft een grote impact op je leven, daar zijn we ons heel erg van bewust. Vandaar dat het ons doel is om je als architectenbureau gedurende het hele traject bij te staan. Onze kennis en expertise met je te delen. Zo kun je het hele proces echt beleven en hoef je geen slapeloze nachten te hebben.

Verschillende formules die hun succes bewezen zijn ter beschikking. Een complete uitwerking op jouw maat gesneden is uiteraard ook mogelijk. Wij gaan voor een individuele aanpak, want geen twee woondromen zijn dezelfde. Het enige wat iedereen wil, is overzichtelijkheid, rust en houvast. En laat PLAN daar nu net erg goed in zijn.

P.lan concept

Een gouden raad

We kunnen niet genoeg het belang benadrukken van goeie informatie. Je kunt soms zo begeesterd zijn door je dromen dat je nog onvoldoende oog hebt voor de beperkingen die je perceel of pand hebben. Is alles mogelijk waar je je zinnen op hebt gezet. Bepaalde wensen of verlangens kunnen ingrijpende gevolgen hebben voor het budget of het tijdsbestek dat je in je gedachten hebt. Laat een expert jouw verlangens afvinken aan het werkelijke potentieel van perceel of pand. Een beroep doen op de adviserende rol die architecten kunnen hebben vóór de aankoop van je woning, hun kennis kan van grote waarde zijn.

Tijd voor een gesprek.