Architect regio Wingene

Ben je van plan om een nieuwbouw te plaatsen in de regio Wingene en heb je nood aan een architect die van aanpakken weet? Of ben je op zoek naar de geschikte architect om jouw renovatieproject in de buurt van Wingene in goede banen te leiden?

Reken dan op de expertise van architectenbureau P.Lan.

Ons collectief van professionele architecten begeleidt jou in elke fase van het bouw- of renovatieproces en staat je bij met deskundig advies op maat van jouw wensen.
Van eerste ontwerp tot volledige uitvoering, bij P.Lan vind je bekwaamheid waarop je kan bouwen.

 

Onze aanpak

 

Om jouw woondromen op vlak van nieuwbouw of renovaties probleemloos te realiseren, hanteren wij een duidelijke werkwijze. Een transparante aanpak waarin we jouw ideeën en onze ervaring laten samenkomen, om zo stap voor stap tot het resultaat van jouw wensen te komen.

Tijdens een eerste kennismaking krijg je de kans om jouw woonideeën voor te leggen en onze manier van werken te ontdekken. Wij kiezen resoluut voor een persoonlijke aanpak.
In een volgende stap brengen we jouw dromen tot leven en worden de plannen voor jouw nieuwbouw of totaalrenovatie nauwkeurig uitgetekend. Met veel enthousiasme, met kennis van zaken en met jouw wensen voor ogen.

Nog voor de werken worden aangevat, krijg je dankzij innovatieve 3D- en VR-technologie een duidelijk beeld van hoe jouw toekomstige woning eruit zal zien.

Ook op administratief vlak mag je rekenen op een strak P.Lan. Wij staan in voor de opmaak van het digitale bouwaanvraagdossier en in afwachting daarvan zetten we het aanbestedingsdossier op orde, nemen we contact op met verschillende aannemers, vergelijken we de prijzen en leggen we ze naast de ramingskosten.

In de laatste fase, bij de effectieve uitvoering van de bouwwerken, komen de voorbereiding en de planning samen. Ook in deze fase volgen wij de werken nauwgezet op met frequente werfvergaderingen en sturen we bij waar nodig, zo kan jij zorgeloos toeleven naar de oplevering van je nieuwe woning.


 

Jouw woning, jouw stijl 


Welke soort woning heb jij in gedachten? Een riante villa, een knusse eengezinswoning, een appartement of een vrijstaande woning? 
En in welke stijl wil je bouwen? Kies je voor modern, eigentijds of zie je jouw nieuwbouw liever traditioneel uitgewerkt en gaat je voorkeur uit naar een fermette, een pastorijwoning of een bungalow? 

Stuk voor stuk vragen waarin wij jou als ervaren architectenkantoor met plezier begeleiden.
Om de bouw van je nieuwbouw of de verbouwing van jouw bestaande woning vlot te laten verlopen heb je nood aan een architect die van aanpakken weet, een architect die jouw project onder handen neemt en tot een goed einde brengt, een expert met een P.Lan. 


Benieuwd wat P.Lan voor jouw nieuwbouw- of renovatieplannen kan betekenen?

Neem contact met ons op en wij gaan meteen aan de slag. 

Gerenoveerde handelszaak, voorgevel van wit gebouw met twee verdiepingen en een rood dak, realisatie van Plan Architectenbureau Brugge

Renovatie De Kaasfee

Nabij de kerk in Oostkamp renoveerden we dit pand tot handelszaak met een woning er bovenop. 

Moderne nieuwbouwwoning in wit met een zwart dak, realisatie van Plan Architectenbureau Brugge

Nieuwbouw Gussé

Voor het ontwerp van zijn privéwoning in Wondelgem, vroeg deze klant ons om rekening te houden met zijn voorliefde voor moderne architectuur. We kozen voor gepleisterde betonbouw. Hout, glas en crepi zorgen voor een lijnenspel dat een esthetische en functionele eenheid vormt. 

Een gesprek over je PLAN?