Renovatie

Renovatie

VOLLEDIGE OF GEDEELTELIJKE RENOVATIE

Renoveren. Er komt heel wat bij kijken. Om de volledige of de gedeeltelijke verbouwing van jouw bestaande woning vlot te laten verlopen heb je nood aan een architect die van aanpakken weet, een architect die jouw renovatieproject in goede banen leidt, een expert met een PLAN. 

 

VERSCHILLENDE SOORTEN VERBOUWINGEN 

Kleine of grote verbouwingen aan rijwoningen, appartementen, herenhuizen of hoeves, elke renovatie behandelen wij bij architectenbureau PLAN met dezelfde toewijding. Wij staan jou in het volledige renovatieproces bij met deskundig advies en professioneel inzicht, van eerste aanzet tot de volledige realisatie. Als professionele architecten nemen wij alle verbouwingen uit de regio Brugge en daarrond op vakkundige wijze aan. Samen met jou halen we het het meeste uit jouw woning. 

 

VAN ONTWERP TOT UITVOERING  

Voldoet de badkamer niet langer aan je behoeften? Heb je plannen met een leegstaande kamer? Of denk je eraan om van je keuken een leefkeuken te maken, zodat die ook als eet- en woonkamer kan dienstdoen? Om optimaal te blijven genieten van je huis of je appartement kan een renovatie wonderen doen. Om ervoor te zorgen dat jouw woondromen zich integraal naar het ontwerp vertalen en dat alle aanpassingen op een correcte manier gebeuren, kan de juiste begeleiding niet ontbreken. Daarom is je laten bijstaan door een ervaren architect een strak PLAN. 

Renovatie van de achterbouw van een woning, woonuitbreiding met grote glaspartijen, realisatie van Plan Architectenbureau Brugge

Renovatie Couvreur

In deze renovatie bleef het hoofdgebouw onaangeroerd. De typische achterbouw met keuken, berging, atelier ... vervingen we door een mooi volume in glas en een plat dak met randen in zink als knipoog naar de loodgietersstiel van de bouwheer zijn vader. Er ging veel aandacht naar het contact tussen leefruimte en tuin. De ruimtes binnenin vloeien ook optimaal in elkaar over. Achteraan de tuin voorzagen we een carport die 's zomers functioneert als overdekt terras met tuinberging.

Gerenoveerd appartementsblok in rode bakstenen en grote glaspartijen, realisatie van Plan Architectenbureau Brugge

Renovatie Confinimmo

Heel wat voorwaarden bij dit pand in Knokke: optimale energie-aanpak, appartementen herschikken binnen de bestaande structuren, hinder voor onderliggende horecazaak beperken én extra woongelegenheid. We besloten het pand te strippen, de structuur te verstevigen en het in te pakken met isolatie en te bedekken met steenstrips. De appartementen ondergingen een metamorfose. Maximale lichtinval langs voor- en achterzijde. De extra woonruimte vond onderdak in het nieuwe dak. De horecazaak leverden we casco af voor de toekomstige uitbater.

Je PLAN start met een gesprek.