Renovatie

Renovatie

VOLLEDIGE OF GEDEELTELIJKE RENOVATIE

Renoveren. Er komt heel wat bij kijken. Om de volledige of de gedeeltelijke verbouwing van jouw bestaande woning vlot te laten verlopen heb je nood aan een architect die van aanpakken weet, een architect die jouw renovatieproject in goede banen leidt, een expert met een PLAN. 

 

VERSCHILLENDE SOORTEN VERBOUWINGEN 

Kleine of grote verbouwingen aan rijwoningen, appartementen, herenhuizen of hoeves, elke renovatie behandelen wij bij architectenbureau PLAN met dezelfde toewijding. Wij staan jou in het volledige renovatieproces bij met deskundig advies en professioneel inzicht, van eerste aanzet tot de volledige realisatie. Als professionele architecten nemen wij alle verbouwingen uit de regio Brugge en daarrond op vakkundige wijze aan. Samen met jou halen we het het meeste uit jouw woning. 

 

VAN ONTWERP TOT UITVOERING  

Voldoet de badkamer niet langer aan je behoeften? Heb je plannen met een leegstaande kamer? Of denk je eraan om van je keuken een leefkeuken te maken, zodat die ook als eet- en woonkamer kan dienstdoen? Om optimaal te blijven genieten van je huis of je appartement kan een renovatie wonderen doen. Om ervoor te zorgen dat jouw woondromen zich integraal naar het ontwerp vertalen en dat alle aanpassingen op een correcte manier gebeuren, kan de juiste begeleiding niet ontbreken. Daarom is je laten bijstaan door een ervaren architect een strak PLAN. 

Gerenoveerde woning met glas en houten accenten, realisatie van Plan Architectenbureau Brugge

Renovatie Anthone

Bij deze woning in Assebroek moesten alle ruimtes contact hebben met de omliggende tuin en bos. De oude veranda werd een nieuw volume in glas en hout en gaat zo op in de groene omgeving. Op de gelijkvloerse verdieping zweven houten buitenwanden boven de ramen. De zijgevel trokken we open. Nu gaan de ruimtes tussen oud en nieuw geruisloos in elkaar over. Op de eerste etage kwam een badkamer in het nieuwe volume. De houten structuur voor de ramen zorgt voor privacy en optimaliseert tegelijk het contact met het groen rondom.

Gerenoveerd gevel van meubelzaak, realisatie van Plan Architectenbureau Brugge

Renovatie De Graeve

Voor Meubelen De Graeve gaven we deze, en de tegenoverliggende gevel, een opfrisbeurt en een moderne uitstraling. De structuur van het gebouw bleef ongewijzigd. In dit ontwerp gaven onze 3D-visualisaties de bouwheer een perfect beeld van dit eindresultaat.

Je PLAN start met een gesprek.