Renovatie

Renoveren. Er komt heel wat bij kijken. Om de volledige of de gedeeltelijke verbouwing van jouw bestaande woning vlot te laten verlopen heb je nood aan een architect die van aanpakken weet, een architect die jouw renovatieproject in goede banen leidt, een expert met een PLAN.
 

expertise

begeleiding

ervaring

Voor jouw renovatieambities is een doordacht PLAN essentieel. Vertrouw op de expertise van PLAN architecten, die jou professioneel begeleiden gedurende het hele renovatieproces. Van ontwerp tot realisatie staan wij garant voor een grondige aanpak en nauwgezette begeleiding.

Laat ons jouw toekomstige renovatieproject vormgeven met vakmanschap en creatieve oplossingen. 

Een goed begeleid renovatieproject begint met de expertise van ons architectenteam. Wij zorgen ervoor dat elk detail van jouw renovatie zorgvuldig wordt begeleid, van het initiële ontwerp tot de laatste afwerking. Ons team staat garant voor een vlot verloop en heldere communicatie gedurende het gehele proces.

Vertrouw op ons om je renovatieproject tot leven te brengen met creatieve oplossingen en een goed doordacht PLAN.

Met onze diepgaande ervaring in renovatieprojecten, zijn we experts in het creëren van een helder PLAN voor elke stap van jouw verbouwing. Vanaf het eerste ontwerp tot aan de laatste afwerking, onze aanpak zorgt voor een gestroomlijnd proces waarbij elk detail zorgvuldig wordt gepland en uitgevoerd.

Met onze bewezen ervaring kunnen we flexibel inspelen op veranderingen en leveren we innovatieve oplossingen die jouw renovatieproject naar een hoger niveau tillen. 

Renovatie realisaties

Verbouwing Devos met 3D-presentatie

De oude woning van de grootouders wordt omgevormd tot een hedendaags pareltje. Het volume van het hoofdgebouw is volledig met isolatie ingepakt en voorzien van steenstrips. De badkamer verhuist naar de eerste verdieping, waardoor we de nieuwe achterbouw volledig kunnen opentrekken naar de mooie diepe tuin. Dit alles met een energiezuinig label.

 

Verbouwing Delaere met 3D-presentatie

Een jong koppel vroeg ons hun net aangekochte woning met mooie tuin te verbouwen tot een ruime hedendaagse woning waarin de vrouw des huize haar logopedistenpraktijk kan vestigen.
De keuze om te verbouwen in houtskeletbouw werd heel bewust gedaan omwille van het zeer positief energetische verhaal, de mogelijkheid om heel wat werken zelf uit te voeren en de vlotte manier van werken.
 

ctaimg

Een gesprek over jouw plan?

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek in ons kantoor in Brugge.  Tijdens een eerste kennismaking kun je ons vertellen wat je voor ogen hebt. Bij ons ontstaat steeds het mooiste PLAN.