Renovatie

Renovatie

Jij verandert, dus mag je woning ook veranderen

Je huis en de functionaliteiten ervan, blijven geen leven lang dezelfde. Jij verandert, je leefsituatie verandert dus hoort je huis ook mee te evolueren, wil je het optimaal kunnen blijven benutten. Het gezin breidt uit of wordt net weer wat kleiner. Kamers komen leeg te staan. De badkamer voldoet niet langer aan je behoeften ... Als jij door het leven evolueert en verandert, dan mag je woning dat evengoed. Zo blijft die woning ook een echte thuis.
 

Volledige of gedeeltelijke renovatie

Bij PLAN kun je terecht voor een volledige of gedeeltelijke renovatie van je bestaande woning. Een renovatieproject, klein of groot, behandelen we met dezelfde toewijding. In onze aanpak kijken we ook verder dan onze neus lang is en houden we al rekening met verbouwingswerken die later nog kunnen volgen. In gezamenlijk overleg halen we het maximum uit de beschikbare ruimte en dat volgens je budget. Je architectenbureau adviseert je ook vóór je een woning aankoopt. Je droom naast de realistische kijk van een expert, het kan interessant zijn.
 

Verhoogde leefkwaliteit

Je verbouwingen horen je levenskwaliteit te verhogen.
Daar doen we het voor. We realiseren als architect in Brugge graag jouw renovatie.

Renovatie Couvreur

In deze renovatie bleef het hoofdgebouw onaangeroerd. De typische achterbouw met keuken, berging, atelier ... vervingen we door een mooi volume in glas en een plat dak met randen in zink als knipoog naar de loodgietersstiel van de bouwheer zijn vader. Er ging veel aandacht naar het contact tussen leefruimte en tuin. De ruimtes binnenin vloeien ook optimaal in elkaar over. Achteraan de tuin voorzagen we een carport die 's zomers functioneert als overdekt terras met tuinberging.

Renovatie De Kaasfee

Nabij de kerk in Oostkamp renoveerden we dit pand tot handelszaak met woning er bovenop. Binnenin stripten we het gebouw helemaal. Beneden kwam de winkelruimte met een open keuken en grote ontbijttafel met uitzicht op de mooie binnentuin. Boven kregen de leefruimtes en 4 slaapkamers hun plaats, elk met eigen sanitair. Subtiele, gedetailleerde veranderingen deden en doen geen afbreuk aan het bestaande volume.

Je PLAN start met een gesprek.