Onze aanpak

Onze aanpak

We maken kennis

Zoals het in goeie relaties hoort te gaan, leren we elkaar uitgebreid kennen. Ons traject samen, als partners in het uitvoeren van jouw droomPLAN, wordt er één waar we beiden goeie herinneringen aan overhouden. Ons project start met een goed gesprek. 

We tekenen

Het huis waar je van droomt, de verbouwing waarnaar je verlangt ...
Een open gesprek waarin jij vrij spreekt en wij onze expertise naast die verlangens leggen. Zo komen we tot een ideale match tussen droom en werkelijkheid. Binnen jouw budget.

Van 3D-ervaring tot thuis

De nieuwste technologieën laten ons toe om je grootste investering realistisch in beeld te brengen. Je koopt geen auto door enkel een fotootje te bekijken. Laat staan dat je dat met je huis zou doen. PLAN toont het je zo realistisch als maar kan. Dankzij onze VR-technologie wandel je letterlijk door en rond je toekomstige woning.

Van bouwaanvraag tot uitvoeringsplan

Bouwaanvraagdossier, aanbestedingsdossier, uitvoeringsplan ... Een hele rompslomp als je er niet in thuis bent. PLAN laat je niet aan je lot over. We staan je bij met raad en daad, want jij wil vooral bezig zijn met je droom. Bij de onvermijdelijke administratie helpen we je graag.

We bouwen

Of hoe je droom concreet vorm krijgt. Zienderogen vordert het goed geplande werk. Je blijft op de hoogte van elke vooruitgang. Dat volgen wij voor en met jou op, nauwgezet, zodat jij al kunt bezig zijn met welke kleurtjes je waar zult aanbrengen.

Tijd voor een gesprek.