2. Ontwerpfase

Meten is weten 


Naast het opvragen en verzamelen van stedenbouwkundige informatie, wordt het perceel of het pand in de tekenfase eerst grondig opgemeten. Bij minder eenvoudige constructies gaan we over tot een scan van het gebouw. De resultaten worden in 2D- en 3D-presentaties omgezet. Ook op dit niveau houden we een open gesprek. We houden rekening met het beschikbare budget en datgene wat jij belangrijk vindt. Ook zaken waar je in eerste instantie misschien niet meteen aan dacht worden in rekening gebracht: bepaalde praktische indelingen, ruimtes voor hobby’s of het veranderende karakter van bepaalde ruimtes na verloop van tijd.  

Al jouw wensen en verlangens worden afgetoetst aan de gemiddelde aannemersprijzen, zo krijg je een beeld van het financiële plaatje. Eventuele bijsturing van de kostenraming doen we uiteraard in samenspraak.
 
P.Lan denkt actief met jou mee, daarin maken wij het verschil. 
 


Voorontwerp in 2D, 3D en VR


Eenmaal alle wensen in het ontwerp zijn opgenomen, wordt een voorontwerpstudie opgemaakt.
Als klant krijg je digitale afbeeldingen in 2D, maar ook 3D-presentaties voor je tablet of smartphone, zo kan je digitaal doorheen je woning wandelen. Als extraatje kunnen we jou ook een een heuse VR-experience bezorgen, op deze manier krijg je een duidelijk beeld van hoe jouw woning eruit zal zien.

 

ctaimg

Een gesprek over jouw plan?

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek in ons kantoor in Brugge.  Tijdens een eerste kennismaking kun je ons vertellen wat je voor ogen hebt. Bij ons ontstaat steeds het mooiste PLAN.