Nieuwbouw

Nieuwbouw

Een nieuwbouwwoning, de kosten van een nieuwbouwproject ... Met zulke plannen en ondernemingen ga je niet over één nacht ijs.
Daar zijn wij bij PLAN architectenbureau van overtuigd.

Net omdat zo'n project voor jou een immense impact heeft, willen wij ook jouw adviserende partner zijn in het volledige bouwproces. Ons advies kun je al inwinnen nog voor je een bepaald perceel koopt. Leent de bouwgrond die je op het oog hebt zich er wel toe om jouw plannen te realiseren?  Als jouw bouwpartner kiezen we resoluut voor een open en glasheldere communicatie. Zo sluiten we misverstanden uit. Laat dat al een grote geruststelling zijn.

Een huis bouwen is voor veel mensen immers de grootste investering die ze in hun leven doen. Wij zorgen voor rust gedurende het hele proces. Daar hebben we ruimschoots de expertise voor. 
Op zoek naar een architect voor jouw nieuwbouw regio Brugge? Neem hier contact op.

Nieuwbouw Altex

Voor deze bouwheer planden we een bedrijfsuitbreiding én een privéwoning.
Het werd en plek met een duidelijke scheiding tussen werk en privé, met een uitzicht over de velden, ideaal om tot rust te komen. Zowel de bedrijfsuitbreiding als de woning hebben een industriële look en karakter. Daar zorgen de gietvloeren, open ruimtes, plafondhoge ramen en deuren voor.

Nieuwbouw Couvreur

Deze bouwheer ging voor een dubbel: de verbouwing van het ouderlijk huis en deze nieuwbouwwoning in de aanpalende tuin. Hier opteerden we om de kemtoon te leggen op de relatie tussen de leefruimte en keuken en de zuidgeörienteerde tuin. De verzonken ramen op het gelijkvloers en de etage functioneren ook als zonnewering. Het dakvolume, afgewerkt met een zink staande naad, is een subtiel eerbetoon aan de pater familias.

Een gesprek over je PLAN?