Nieuwbouw

Nieuwbouw

EXPERTISE WAAROP JE KAN BOUWEN 
 
Welk nieuwbouwproject heb jij voor ogen? Een villa, een appartement of een vrijstaande woning? Strak en hypermodern of eerder klassiek en met traditionele elementen? En welke bouwmaterialen genieten jouw voorkeur? 

Wat je ook in gedachten hebt, om jouw nieuwbouwdromen te realiseren heb je een strak PLAN nodig. Een PLAN waarop je kan vertrouwen en een architectenbureau dat jou op professionele wijze bijstaat in het volledige bouwproces. 

Reken daarom op de expertise van de PLAN architecten voor het ontwerp van jouw toekomstige nieuwbouwwoning.  


DESKUNDIG ADVIES & PROFESSIONELE BEGELEIDING 

Om de verschillende stappen in het bouwproces vlot te laten verlopen en jouw project tot een goed einde te brengen kan professionele begeleiding niet ontbreken. 

Van de oriëntatiefase tot ontwerp en uitvoering, van het initiële idee tot de voltooing van het project. PLAN architectenbureau gidst jou op professionele wijze doorheen het bouwproces en staat jou bij in elke fase van je nieuwbouwproject, . 


DÉ ARCHITECT VOOR JE NIEUWBOUW 
 
Bij het bouwproces van een nieuwe woning komt heel wat kijken. Concrete informatie omtrent bepaalde beslissingen en gericht advies is van kapitaal belang. PLAN architectenbureau doet beroep op jaren ervaring en zorgt voor inzicht en duidelijkheid. 

Op zoek naar een architect voor jouw nieuwbouw in de regio Brugge? Neem hier contact op.

Moderne zwarte nieuwbouwwoning, realisatie van Plan Architectenbureau Brugge

Nieuwbouw Sanctorum met 3D-presentatie

In Loppem bouwden we deze privéwoning voor twee sympathieke dames. Prioritair was een leefkeuken met eiland, waar alle gasten aan tafel kunnen aanschuiven. De ruimte voor een aparte eettafel veranderde in een ruime, gezellige zitruimte. We koppelden de nodige privacy en de perfecte balans tussen leefkeuken en zitruimte aan de mooie tuin. Een perfecte thuis om tot rust te komen na een zware werkdag.

Moderne nieuwbouwwoning met tuin en rechthoekig zwembad, realisatie van Plan Architectenbureau Brugge

Nieuwbouw Saverys O.

Van deze sympathieke zussen kregen we de opdracht hun woningen te ontwerpen op twee aanpalende loten van 5000m2 in Waardamme. In beide ontwerpen lopen twee balkvormige volumes doordacht in elkaar over, op deze manier ontstaat een organisatorisch, vormelijk, esthetisch en architecturaal geheel.
 
Een nieuwbouwwoning die onweerlegbaar tot de verbeelding spreekt en een hedendaagse esthetiek symboliseert, waarbij elk detail zorgvuldig is ontworpen en een harmonieus samenspel tussen vorm en functie creëert. 
 
De naadloze integratie van ruimte en licht vormt de essentie van deze iconische creatie, maar het is niet alleen de buitenkant die de zintuigen prikkelt. Binnenin word je verwelkomd door een interieur dat tot leven komt dankzij de visie van binnenhuisarchitect Nick Dejans van Esprit uit Kortrijk. Zijn expertise heeft geleid tot een interieurinrichting die perfect aansluit bij de moderne elegantie van de architectuur, en tegelijkertijd een warme en uitnodigende sfeer creëert.

Een gesprek over je PLAN?