Nieuwbouw

Nieuwbouw

EXPERTISE WAAROP JE KAN BOUWEN 
 
Welk nieuwbouwproject heb jij voor ogen? Een villa, een appartement of een vrijstaande woning? Strak en hypermodern of eerder klassiek en met traditionele elementen? En welke bouwmaterialen genieten jouw voorkeur? 

Wat je ook in gedachten hebt, om jouw nieuwbouwdromen te realiseren heb je een strak PLAN nodig. Een PLAN waarop je kan vertrouwen en een architectenbureau dat jou op professionele wijze bijstaat in het volledige bouwproces. 

Reken daarom op de expertise van de PLAN architecten voor het ontwerp van jouw toekomstige nieuwbouwwoning.  


DESKUNDIG ADVIES & PROFESSIONELE BEGELEIDING 

Om de verschillende stappen in het bouwproces vlot te laten verlopen en jouw project tot een goed einde te brengen kan professionele begeleiding niet ontbreken. 

Van de oriëntatiefase tot ontwerp en uitvoering, van het initiële idee tot de voltooing van het project. PLAN architectenbureau gidst jou op professionele wijze doorheen het bouwproces en staat jou bij in elke fase van je nieuwbouwproject, . 


DÉ ARCHITECT VOOR JE NIEUWBOUW 
 
Bij het bouwproces van een nieuwe woning komt heel wat kijken. Concrete informatie omtrent bepaalde beslissingen en gericht advies is van kapitaal belang. PLAN architectenbureau doet beroep op jaren ervaring en zorgt voor inzicht en duidelijkheid. 

Op zoek naar een architect voor jouw nieuwbouw in de regio Brugge? Neem hier contact op.

Achteraanzicht van een moderne nieuwbouwwoning met tuin, realisatie van Plan Architectenbureau Brugge

Nieuwbouw Saverys J. met 3D-presentatie

Van deze 2 sympathieke zussen kregen we de opdracht hun woningen te ontwerpen op 2 naast elkaar liggende loten in Waardamme. In deze woning voorzien we een atelier, waarin de 2 zussen samen hun creativiteit ten volle kunnen benutten om mooie kunstwerken te maken. In beide ontwerpen lopen 2 balkvormige volumes (weliswaar onder verschillende hoeken) doordacht in elkaar over, zodat de ontwerpen zowel organisatorisch, vormelijk als esthetisch een architecturaal geheel vormen.
 
In bijhorend filmpje krijg je een eerste impressie van de binnen- en buitenzijde.

3d render van moderne nieuwbouwwoning met tuin en rechthoekige vijver, realisatie van Plan Architectenbureau Brugge

Nieuwbouw Saverys O. met 3D-presentatie

Van deze 2 sympathieke zussen kregen we de opdracht hun woningen te ontwerpen op 2 naast elkaar liggende loten in Waardamme. In één van de woningen voorzien we een atelier, waarin de 2 zussen samen hun creativiteit ten volle kunnen benutten om mooie kunstwerken te maken. In de beide ontwerpen lopen 2 balkvormige volumes (weliswaar onder verschillende hoeken) doordacht in elkaar over, zodat de ontwerpen zowel organisatorisch, vormelijk als esthetisch een architecturaal geheel vormen.
 
In bijhorend filmpje krijg je al een impressie van de binnen- en buitenzijde.

Een gesprek over je PLAN?