Nieuwbouw

Nieuwbouw

Een nieuwbouwwoning, de prijs van een nieuwbouwproject ... Met zulke plannen en ondernemingen ga je niet over één nacht ijs.
Daar zijn wij bij PLAN architectenbureau van overtuigd.

Net omdat zo'n project voor jou een immense impact heeft, willen wij ook jouw adviserende partner zijn in het volledige bouwproces. Ons advies kun je al inwinnen nog voor je een bepaald perceel koopt. Leent de bouwgrond die je op het oog hebt zich er wel toe om jouw plannen te realiseren?  Als jouw bouwpartner kiezen we resoluut voor een open en glasheldere communicatie. Zo sluiten we misverstanden uit. Laat dat al een grote geruststelling zijn.

Een huis bouwen is voor veel mensen immers de grootste investering die ze in hun leven doen. Wij zorgen voor rust gedurende het hele proces. Daar hebben we ruimschoots de expertise voor. 
Op zoek naar een architect voor jouw nieuwbouw regio Brugge? Neem hier contact op.

Nieuwbouw Saverys J. met 3D-presentatie

Van deze 2 sympathieke zussen kregen we de opdracht hun woningen te ontwerpen op 2 naast elkaar liggende loten in Waardamme. In deze woning voorzien we een atelier, waarin de 2 zussen samen hun creativiteit ten volle kunnen benutten om mooie kunstwerken te maken. In beide ontwerpen lopen 2 balkvormige volumes (weliswaar onder verschillende hoeken) doordacht in elkaar over, zodat de ontwerpen zowel organisatorisch, vormelijk als esthetisch een architecturaal geheel vormen.
 
In bijhorend filmpje krijg je een eerste impressie van de binnen- en buitenzijde.

Nieuwbouw Couvreur

Deze bouwheer ging voor een dubbel: de verbouwing van het ouderlijk huis en deze nieuwbouwwoning in de aanpalende tuin. Hier opteerden we om de kemtoon te leggen op de relatie tussen de leefruimte en keuken en de zuidgeörienteerde tuin. De verzonken ramen op het gelijkvloers en de etage functioneren ook als zonnewering. Het dakvolume, afgewerkt met een zink staande naad, is een subtiel eerbetoon aan de pater familias.

Een gesprek over je PLAN?