1. Kennismaking

Een architect voor het hele traject

 

Van adviseren tot zorgen wegnemen, het PLAN waarmee jij bij ons komt aankloppen, werken we af van a tot z.
 
Bouwen of verbouwen, het kan een grote impact hebben op je leven. Daar zijn we ons ten volle van bewust. Daarom staan wij jou gedurende het hele traject bij met onze kennis en expertise. 
 
Geen twee woondromen zijn gelijk, daarom kiezen wij steevast voor een individuele aanpak. Er kan gewerkt worden met bestaande formules of er kan een traject op maat van jouw project opgemaakt worden. Wij zorgen voor rust, overzicht en een houvast waarop je kan bouwen. Als dat geen strak PLAN is.  


Een gouden raad 

 

Het belang van goede informatie kunnen we niet genoeg benadrukken. Soms kan je zo overtuigd zijn van je bouw-of verbouwdromen dat je de mogelijkheden van het pand of het perceel verkeerd inschat.  
 
Let er op dat de zaken waar je je zinnen op hebt gezet haalbaar zijn. 

Bepaalde wensen kunnen ingrijpende gevolgen hebben voor het budget of het tijdsbestek dat je in je gedachten hebt. Laat daarom een expert jouw verlangens aftoetsen aan het werkelijke potentieel van een perceel of een pand. Doe dus steeds beroep op een architect met een PLAN. 

ctaimg

Een gesprek over jouw plan?

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek in ons kantoor in Brugge.  Tijdens een eerste kennismaking kun je ons vertellen wat je voor ogen hebt. Bij ons ontstaat steeds het mooiste PLAN.