5. Bouwfase

De bouw en de opvolging

Het bouwen, de effectieve uitvoering van de werken. Het moment waarop jouw dromen concreet vorm krijgen. Tijdens het (ver)bouwen, zie je jouw woning dag na dag evolueren. Maar wees gerust, wij volgen steeds nauwgezet het werk op. Frequente werfvergaderingen laten ons toe om het werk van dichtbij op te volgen en te controleren. De verschillende aannemers worden aangespoord om zich aan de planning en de gemaakte afspraken te houden. Zo kan jij zorgeloos naar de oplevering van je thuis toeleven. 
 

Een geslaagde oplevering

De oplevering is het orgelpunt van onze samenwerking. We lopen samen doorheen je woning, lijsten eventuele gebreken samen met jou op en ondernemen actie indien nodig. Het enige wat jou nog rest is intrekken in je gloednieuwe woning. Dat wij nog 10 jaar aansprakelijkheid hebben, is voor jou een geruststelling en voor ons een erezaak.

ctaimg

Een gesprek over jouw plan?

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek in ons kantoor in Brugge.  Tijdens een eerste kennismaking kun je ons vertellen wat je voor ogen hebt. Bij ons ontstaat steeds het mooiste PLAN.