Nieuwbouw

Met hedendaagse 3D-technologie en een VR-experience, krijgt je droom vorm nog voor hij er staat. We zetten hier hard op in om jou van bij de start een correct beeld te geven van hoe je thuis eruit zal zien. Een thuis bouw je immers voor het leven.

Renovatie

De noden en behoeften van je woning, veranderen mee met het leven. Een woning die daaraan beantwoordt, is van grote waarde. Samen slagen we erin je huis aan je gewijzigde verlangens te laten voldoen. Zo blijft je huis ook je thuis.

Onze aanpak

Een doel zonder PLAN is slechts een wens. Jouw wens of droom is wat we willen horen. Zo ontwerpen we geen huis, maar creëren we een thuis. Wonen kun je immers overal. Thuiskomen daarentegen … Het ontwerp groeit organisch rond jouw behoeften en verlangens, in een persoonlijke, menselijke interactie. Onze uitgesproken keuze voor de privéwoningbouw laat toe om ingenieus en vernieuwend te blijven schrijven en je van zo veel mogelijk zorgen te onthouden. De voorbije 25 jaar schreven we met trots mee aan het verhaal van veel mensen.  Jouw idee en onze expertise. Als dat geen PLAN is.

Realisaties

Nieuwbouw Leupe

In landelijke stijl bouwden we in Oostkamp deze nieuwbouwwoning voor een jong gezin. De creatie van georganiseerde, maar tegelijk aangename ruimtes, binnen de gekozen stijl was een prettige uitdaging. De fijne details maken dit huis voor hen een heuse thuis.

Nieuwbouw Vandekerckhove met 3D-presentatie

Strakke nieuwbouwwoning te Brugge 

Over ons

Architectenbureau Brugge

Met ruime ervaring in de bouw, profileren we ons volop in het segment van de privéwoningbouw. Ons streven bestaat erin de bouwheer bij te staan gedurende alle fases van het bouwen. 
Van droom tot thuis. Omdat wij een groot belang hechten aan het bouwen van jouw thuis. Ons team van architecten staat voor je klaar.

Vrijblijvend een afspraak maken

Op zoek naar een architectenbureau regio Brugge? Contacteer onze architecten voor een vrijblijvend, verkennend gesprek.  Kun jij ons vertellen waar je heen wilt, ervaar je onze stijl en hoor je welke aanpak wij hanteren. Of je nu kiest voor een nieuwe woning, het renoveren van je huidige woonst of slechts een deel ervan. Bij ons ontstaat het mooiste PLAN.

Wens je meer informatie?