Nieuwbouw

Met hedendaagse 3D-technologie en een VR-experience, krijgt je droom vorm nog voor hij er staat. We zetten hier hard op in om jou van bij de start een correct beeld te geven van hoe je thuis eruit zal zien. Een thuis bouw je immers voor het leven.

Renovatie

De noden en behoeften van je woning, veranderen mee met het leven. Een woning die daaraan beantwoordt, is van grote waarde. Samen slagen we erin je huis aan je gewijzigde verlangens te laten voldoen. Zo blijft je huis ook je thuis.

Onze aanpak

Een doel zonder PLAN is slechts een wens. Jouw wens of droom is wat we willen horen. Zo ontwerpen we geen huis, maar creëren we een thuis. Wonen kun je immers overal. Thuiskomen daarentegen … Het ontwerp groeit organisch rond jouw behoeften en verlangens, in een persoonlijke, menselijke interactie. Onze uitgesproken keuze voor de privéwoningbouw laat toe om ingenieus en vernieuwend te blijven schrijven en je van zo veel mogelijk zorgen te onthouden. De voorbije 25 jaar schreven we met trots mee aan het verhaal van veel mensen.  Jouw idee en onze expertise. Als dat geen PLAN is.

Nieuws en blogs

Interessant nieuws en blogs over alles wat interessant is voor wie wil bouwen of verbouwen. En ja, ook nieuwtjes over de P.lan architecten zelf.

Realisaties

Renovatie De Graeve

Voor Meubelen De Graeve gaven we deze, en de tegenoverliggende gevel, een opfrisbeurt en een moderne uitstraling. De structuur van het gebouw bleef ongewijzigd. In dit ontwerp gaven onze 3D-visualisaties de bouwheer een perfect beeld van dit eindresultaat.

Nieuwbouw Saverys O. met 3D-presentatie

Van deze 2 sympathieke zussen kregen we de opdracht hun woningen te ontwerpen op 2 naast elkaar liggende loten in Waardamme. In één van de woningen voorzien we een atelier, waarin de 2 zussen samen hun creativiteit ten volle kunnen benutten om mooie kunstwerken te maken. In de beide ontwerpen lopen 2 balkvormige volumes (weliswaar onder verschillende hoeken) doordacht in elkaar over, zodat de ontwerpen zowel organisatorisch, vormelijk als esthetisch een architecturaal geheel vormen.
 
In bijhorend filmpje krijg je al een impressie van de binnen- en buitenzijde.

Over ons

Architectenbureau Brugge

Met ruime ervaring in de bouw, profileren we ons volop in het segment van de privéwoningbouw. Ons streven bestaat erin de bouwheer bij te staan gedurende alle fases van het bouwen. 
Van droom tot thuis. Omdat wij een groot belang hechten aan het bouwen van jouw thuis. Ons team van architecten staat voor je klaar.

Vrijblijvend een afspraak maken

Op zoek naar een architectenbureau regio Brugge? Contacteer onze architecten voor een vrijblijvend, verkennend gesprek.  Kun jij ons vertellen waar je heen wilt, ervaar je onze stijl en hoor je welke aanpak wij hanteren. Of je nu kiest voor een nieuwe woning, het renoveren van je huidige woonst of slechts een deel ervan. Bij ons ontstaat het mooiste PLAN.

Wens je meer informatie?