"Er zijn dromers en planners. De planners doen dromen uitkomen."

Van wie de quote in de titel in dit bericht is, doet er niet toe. De inhoud ervan des te meer. Die slaat perfect op P.Lan Architectenbureau en het team. We zijn een kleiner architectenbureau in Brugge met een grote honger om de droom van onze klanten te realiseren. 
 
We zoeken een architect om ons team te versterken.
En daar hebben we jou bij nodig.
Dus lees deze vacature. Reageer erop of deel ze.
 

Wie je bent? 

Een gedreven architect (m/v) die het verlangen van de klant mee vertaalt in een knap plan dat de nodige wauws en oohs losmaakt. 
Teken je direct in 3D en krijg je je ontwerpen mooi gevisualiseerd, dan zijn we al benieuwd naar een greep uit je portfolio en lonkt een gesprek.
Kun je met Archicad werken of ben je bereid je dit pakket snel meester te maken, dan scoor je opnieuw. 
Bij P.Lan primeert de persoonlijke aanpak. Onder collega’s en met de klanten. Je bent dan ook sociaal en hebt oor voor wat verteld wordt.
 

Ons bureau?

We zijn een Brugs architectenbureau dat met een bescheiden team grote dromen vormgeeft. Privéwoningen bouwen en verbouwen is onze specialiteit. Je bent actief betrokken in alle facetten van ons vak. Je kennis, ideeën en ervaring zijn troeven waar elk teamlid wat aan heeft. En je voorstellen krijgen de aandacht die ze verdienen. Op heel wat vlakken kun je leren en bijleren uit eerste hand. 
 

Interesse in een gesprek?

Je cv en motivatie lezen we graag. Nog liever spreken we af voor een babbel van mens tot mens. Zo voelen we snel of er toekomstplannen inzitten. Mail alle relevante info naar patrick@planconcept.be en je hoort ons snel.
 
We kijken uit naar de planner die dromen doet uitkomen.
 
hé architect. plannen echt vormgeven? laat van je horen. we willen je in ons team


Tijd voor een gesprek.